• 02634724510
  • 09123604772
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

بلاگ

طرز تهیه کیک شکلاتی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

تهیه کیک در خانه بسیار آسان می باشد فقط باید تمام مراحل را به دقت و با رعایت نکات گفته شده انجام دهید تا بتوانید یک کیک خوشمزه تهیه کنید.

مواد لازم کیک شکلاتی ساده :
آرد سفید همه کاره :200 گرم
شکر:200 گرم
بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
پودر سودا یا جوش شیرین :نصف قاشق چایخوری
کره:175 گرم
پودر کاکائو:40 گرم
تخم مرغ درشت :2 عدد
خامه ترش یا معمولی :150 میلی لیتر
عصاره وانیل (دلبخواه) :دو قاشق چایخوری

مواد لازم برای روی کیک
کره:75 گرم
شکلات سیاه آب شده :175 گرم
شکر:300 گرم
عصاره وانیل:یک قاشق چایخوری
خامه شیرینی پزی :125 گرم

کیک شکلاتی با آرد سفید گندم

دستور پخت کیک شکلاتی خانگی :
مرحله اول
ابتدا باید همه مواد را از نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا مواد هم دما شوند.سپس فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
مرحله دوم
آرد ، بیکینک پودر ، پودر کاکائو و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید. همچنین میتوانید همه مواد خشک را در دستگاه غذاساز بریزید و یک بار هم بزنید.
مرحله سوم
سپس شکر، کره، تخم مرغ، خامه و وانیل را به همراه مخلوط آرد در دستگاه غذاساز بریزید و آنقدر هم بزنید تا مایه غلیظ و کشداری بدست بیاید.
مرحله چهارم
قالبتان را چرب کنید و روی دیواره و کف آن مقداری آرد بپاشید و مایه کیک را داخل آن بریزید و به مدت 30دقیقه در فر قرار دهید.

دستور تهیه شکلات رویه کیک :
برای مواد روی کیک باید شکلات را در ظرفی بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود.
( پیشنهاد میشود از شکلات تلخ استفاده کنید)کره را هم همین طور آب کنید و وقتی کمی سرد شدند با هم مخلوطشان کنید.
سپس همه مواد روی کیک را داخل غذا ساز بریزد و هم بزنید.
مایه شکلاتی کیک را بین دو لایه نصف شده کیک بمالید و طبقه اول را روی طبقه دوم قرار دهید.روی سطح کیک را هم با مایه شکلاتی پر میکنیم .
بعد از چند دقیقه، که مواد سفت میشوند و کیک آماده است.

نکات تهیه کیک شکلاتی ساده :
درب فر را در هنگام پختن کیک باز نکنید که این کار باعث می شود پف کیک کم شود.
بعد از سپری شدن زمان پخت کیک آن را با خلال چوبی و یا چنگال تست کنید و اگر چیزی از مایه کیک به خلال نچسبید آن را از فر در بیاورید.
کیک را بعد از خنک شدن میتوانید به دو قسمت برش دهید و یا از همان ابتدا مواد کیک را در دو قالب نازک 20 سانتی متری بریزید.


 
طرز تهیه پیتزا مخلوط

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

ابتدا خمیر را با "پودر نیمه آماده خمیر پیتزا وردیج" آماده میکنیم. سپس ظرف یا قالب مخصوص پیتزا را با کمی روغن چرب میکنیم .و خمیر آماده شده را با کمک وردنه باز میکنیم و در ظرف مورد نظر پهن میکنیم و در فر از قبل روشن شده به مدت 10 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیر نیم پز شود.

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز ساطوری شده و کمی روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد گوجه پوره شده ،آویشن ،نمک و فلفل را اضافه میکنیم و مواد را با حرارت ملایم تفت می دهیم تا گوشت پخته شود.

روی خمیر پفکی آماده شده ی نیم پز،سس کچاپ را می ریزیم و کاملا سطح خمیر را با آن پوشش میدهیم و بعد تمام مواد را به ترتیب روی خمیر میریزیم و در آخر با پنیر پیتزا روی کار را پوشش میدهیم و برای زیبایی و تزیین پیتزا کمی زیتون و ذرت را روی پنیر پیتزا می ریزیم و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا رنگ پنیر هم طلایی شود.

پیتزا و خمیر پیتزا

پیتزای آماده شده را به 8 قسمت تقسیم کنید و با سس دلخواه نوش جان کنید.

نکاتی طلایی برای خوشمزه تر شدن پیتزا:
برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا مخلوط باید بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید 20 دقیقه اجازه دهید تا پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید تا نان آن ترد تر شود.
سبزیجات و بقیه مواد را میتوانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک ، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و پیتزای تان را تزیین کنید.
برای طلایی شدن روی پیتزا ، در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد.
به جای خمیر ترش میتوانید از بکینگ پودر نیز استفاده کنید.
به جای روغن مایع می توانید از روغن جامد آب کرده یا روغن زیتون نیز استفاده کنید.
آرد را تا حدی باید اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد، تقریبا حدود دو لیوان نیم الی سه لیوان آرد سفید کافی است، اما در کل بسته به نوع آرد دارد، زیرا جذب آردها با یکدیگر متفاوت است.

نکته: مواد لازم برای 4 نفر:

پنیر پیتزای مخلوط :(یعنی مخلوطی از پنیر مزه و کش دار)
گوشت چرخ کرده :150 گرم
پیاز خرد شده :1 عدد
قارچ :2 تا 3 عدد
فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده مجموعا :2 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی فیله شده :1 قاشق مربا خوری
سس گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
آویشن :به میزان کافی
نمک و فلفل :به میزان لازم
ذرت و زیتون :برای تزیین


 


 
پخت ماهی سوخاری

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مرحله ی اول تهیه ماهی سوخاری:
برای تهیه این سوخاری از فیله ی ماهی ها میتوانید استفاده کنید.ابتدا ماهی را بشویید و در یک ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و مقداری آبلیمو روی آن بریزید و کمی پودر سیر به آن بزنید و به آن فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و فیله ی ماهی را به مدت نیم ساعت درون این ترکیب در یخچال قرار دهید تا ترد شود و مزه دار بشود.
مرحله ی دوم تهیه ماهی سوخاری:
اکنون در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و آن را با هم زن بهم بزنید و به ان نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید.در ظرف دیگری آرد را بریزید و در ظرف جداگانه ی دیگر پودر سوخاری را بریزید.

ماهی سوخاری با پودر سوخاری
مرحله ی سوم تهیه ماهی سوخاری:
اکنون فیله های ماهی را از مواد در بیاورید آن را درون آرد بغلتانید سپس آن را درون تخم مرغ بغلتانید و بعد درون پودر سوخاری و به همین ترتیب همه ی ماهی ها را آغشته به پودر سوخاری کنید.
مرحله ی چهارم تهیه ماهی سوخاری:
سپس مایتابه را روی شعله قرار دهید و درون آن به اندازه ی کافی روغن بریزید.اکنون ماهی ها را در مایتابه سرخ کنید و سپس ماهی های سوخاری را روی کاغذ جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد آن را در ظرف مناسب ریخته و میل کنید.نوش جان


 
طرز تهیه مرغ سوخاری

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال

مرحله اول:
تکه‌های مرغ را قبل از سرخ کردن با یک عدد پیاز و آب و نمک آب‌پز کنید، نه در حدی که مرغ‌ها کاملا نرم شوند، فقط اندازه‌ای که کمی از حالت خام بودن در بیایند. (‌حدود ۲۰ دقیقه کافیست‌)
مرحله دوم:
تخم‌مرغ‌ها را در ظرف گودی شکسته و با چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند. آرد سفید را بهتر است الک کنید و در یک دیس تخت لبه‌دار بریزید. آرد سوخاری و ادویه را هم خوب با هم مخلوط کنید و مثل آرد سفید در یک دیس تخت لبه‌دار بریزید.
مرحله سوم:
ادویه این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. معمولا این غذا به دو صورت اسپایسی (تند) و معمولی تهیه می‌شود.
مرحله چهارم:
روش اسپایسی به این صورت است که مقدار زیادی فلفل قرمز (‌برای این مقدار مرغ ۲ قاشق غذا خوری سر پر فلفل قرمز لازم است‌) و نمک را به آرد سوخاری اضافه می‌کنند. مزه این غذا به محتویات درون آرد سوخاری آن بستگی دارد. در روش معمولی هم فقط نمک و کمی فلفل سیاه به آرد سوخاری اضافه می‌شود.

مرغ سوخاری و آرد سوخاری
مرحله پنجم:
تکه‌های مرغ را بعد از نیم پز شدن و بعد از اینکه کاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفید بغلتانید، بعد به تخم مرغ آغشته کنید و بعد در آرد سوخاری خوب بغلتانید تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود.
مرحله ششم:
در ظرف نسوزی - که کمی گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. توجه کنید هرچه روغن بیشتر و داغ‌تر باشد مقدار جذب روغن کمتر می‌شود. می‌توانید مرغ‌ها را در دستگاه سرخ‌کن (‌روی درجه مناسب سرخ کردن مرغ‌) نیز سرخ کنید.
مرحله هفتم:
تکه‌های مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زیاد سرخ کنید. اگر حرارت کم باشد رنگ مرغ‌ها تیره می‌شود. در ظرف را هم باز بگذارید تا تخم مرغ به‌کار رفته در مواد، اصطلاحا کف نکند. حدودا ۱۰-۶ دقیقه زمان لازم است تا مرغ‌ها با شرایط فوق کاملا سرخ (‌سوخاری‌) شوند‌.
مرحله هشتم:
بعد از سرخ شدن مرغ‌ها یک حوله کاغذی تمیز را در بشقابی قرار دهید و تکه‌های مرغ را روی آن بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو کمی پودر سیر و اورگانو (در صورت تمایل) روی آنها بپاشید.

منبع:https://sarashpazpapion.com


 

اشتراک خبرنامه

محصولات غذایی وردیج

اغلب اوقات وقتی فرزندان ما پیتزا یا فست فود هوس میکنند آنها را از خوردن آن منصرف میکنیم چرا که نگران سلامتی دلبندانمان هستیم و یا با نگرانی به خواسته آنها تن میدهیم. اما چه بهتر که این رضایت از صمیم قلب و بدون نگرانی از سلامت این مواد غذایی باشد. ما در وردیج تمام تلاش خود را کرده ایم تا محصولی که به دست شما مصرف کننده گرامی می رسد از هر لحاظ با کیفیت بوده و طعم دلپذیر آن گرمی سفره شما را دو چندان کند. فراموش نکنید که محصولات ما را با لبخند نوش جان کنید.


محصولات غذایی وردیج