• 02634724510
  • 09123604772
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

آرد سفید گندم

آرد سفید گندم

آرد سفید گندم

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال
 
موارد مصرف:
انواع کیک، شیرینی، حلوا، خمیر پیتزا، پیراشکی، نان و مصارف دیگر

تاریخ انقضاء این محصول 9 ماه پس از تولید است.

ترکیبات محصول : 100% آرد

شماره سیب سلامت: 1-56/1328

پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت : 56/266

شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک نگهداری شود.

آرد نول

تعریفی از آرد، این نعمت بزرگ الهی که روزانه آن را استفاده می‌کنیم اطلاعی داشته باشیم. آرد ماده‌ای پودری مانند است که از دانه غلات و یا سایر مواد نشاسته‌ای بدست می‌آید که یکی از مهمترین و پرکاربردترین مواد غذایی است که در پخت غذاها کاربرد دارد. خب تا اینجا با تعریف آرد آشنا شدیم، ودر ادامه به این که دقیقا چه کاربردی دارند میپردازیم پس با ما همراه باشید.
• گندم از قدیمی‌ترین گیاهان زراعی جهان می‌باشد و جالب است بدانیم که آرد به تنهایی درجه‌بندی دارد، اما درجه‌بندی آرد چگونه سنجیده می‌شود؟ آرد گندم با توجه به میزان سبوس آن درجه‌‎بندی می‌شود که شامل: آرد قنادی، آرد ستاره، آرد سبوس گرفته و آرد کامل می‌باشد.
• هر آرد مصرف و کاربرد خاصی دارد اما جالب است بدانیم که آرد کامل به علت داشتن سبوس زیاد، قهوه‌ای رنگ بوده و همچنین ارزش غذایی بالاتری نسبت به سایر آردها دارد.
• از دیگر تفاوت‌های انواع آرد گندم که در بالا ذکر شد می‌توان به میزان گلوتن اشاره کرد. عمدتا آردهایی که برای تهیه نان از آن استفاده می‌شود معمولا گلوتن بالایی دارند و این امر سبب می‌شود که استحکام نان علاوه بر حالت تردی، حفظ شود و نان شکل خود را حفظ کند و در نهایت خرد نشود. آردهایی که میزان گلوتن موجود در آن‌ها کمتر است، نرم‌تر هستند و در نهایت محصول حاصل از آن‌ها بسیار ترد و آسیب‌پذیر می‌باشد که از جمله این موارد می‌توان به آردهایی که در تهیه انواع کیک و شیرینی استفاده می‌شوند اشاره کرد که دلیل ترد و شکننده بودن برخی از شیرینی‌ها همین عامل می‌باشد.
• آردهایی که در تهیه پاستا از آن‌ها استفاده می‌شود معمولا گلوتن بیشتری نسبت به آردهای شیرینی پزی دارند. تا اینجا کلمه “گلوتن” چندین بار تکرار شد ولی شاید گوش ما با این کلمه ناآشنا باشد پس تصمیم گرفتیم راجع به این کلمه توضیحات کاملی را شرح دهیم:
گلوتن چیست (Gluten):
• گلوتن پروتئینی است که در گندم، جو و سایر غلات یافت می‌شود که این ماده موجب کش آمدن خمیر و همین‌طور ترد شدن بافت فرآورده‌های نهایی می‌شود. اگر خمیر تهیه شده آرد را با آب و یا محلول رقیق نمک شستشو دهیم، پس از شستشوی کامل و خروج آرد، در انتهای ظرف یک ماده چسبناک دیده می‌شود، بله درست حدس زدید به این ماده گلوتن می‌گویند. گلوتن همان ماده‌ای است که باعث چسبندگی خمیر و ورز آمدن آن می‌شود که در نهایت این دو عامل، گندم‌ها را به دو نوع سخت (Hard Wheat) و نرم (Soft Wheat) تقسیم می‌کند. خالی از لطف نیست که این نکته را راجع به گندم سخت بدانیم که این گندم پروتئین بیشتری نسبت به گندم نرم دارد و همین عامل سبب شده تا میزان گلوتن آرد حاصل از این نوع گندم بیشتر باشد.
• تا اینجا با آرد گندم و همین‌طور گلوتن که موجب کش آمدن خمیر و ترد شدن بافت فرآروده‌های نهایی می‌شود آشنا شدیم. حال وقت آن رسیده که با انواع آرد گندم و سایر آردها و کاربرد هر یک بیشتر آشنا شویم:

آرد نول

آرد نول (wheat flour):
آرد نول که با نام‌های آرد سه صفر و آرد سفید قنادی نیز معروف است دارای بافتی کاملا یکنواخت و دانه‌بندی نرم و کیفیت پروتئین بسیار بالاست. رنگ آرد نول روشن و عاری از سبوس و لکه است و میزان سبوس‌گیری این آرد بسیار زیاد است (حداقل ۲۳%) که اگر بخواهیم مهمترین کاربرد این آرد را بیان کنیم، می‌توان به تهیه انواع محصولات قنادی اشاره کرد.
آرد وردیج از بهترین و سالم ترین گندمهای کشور استان گلستان تهیه شده است آردسفید گندم وردیج از مغز دانه گندم تهیه میشود و هیچگونه مواد نگهدارنده در آن وجود ندارد و در فرآیند تولید طی مراحل مختلف با الکهای مخصوص ، نم و رطوبت آرد گرفته میشود به همین جهت محصول بدست آمده کاملا بصورت ارگانیک و طبیعی میباشد و همچنین با رعایت نکات بهداشتی و رعایت پروتکل ها و رعایت دستورالعمل های استاندارد و سازمان غذاو دارو تهیه و بسته بندی و عرضه میشود این محصول جهت تهیه انواع کیک و کلوچه های خوشمزه ، پخت انواع نان سنتی ، فانتزی (خانگی) ، حلوای خانگی و تهیه خمیر پیتزا و همچنین طبخ انواع غذاها میتوان از این محصول باکیفیت استفاده نمود

آرد سفید گندم و آرد نول

سه قاشق غذاخوری آرد(30گرم)

انرژی
108.6 کیلو کالری
قند
چربی کل
نمک (کلرید اسید)
اسیدهای چرب ترانس

نشانها و مجوزها

نظرات برخی از مشتریان


اشتراک خبرنامه

محصولات غذایی وردیج

اغلب اوقات وقتی فرزندان ما پیتزا یا فست فود هوس میکنند آنها را از خوردن آن منصرف میکنیم چرا که نگران سلامتی دلبندانمان هستیم و یا با نگرانی به خواسته آنها تن میدهیم. اما چه بهتر که این رضایت از صمیم قلب و بدون نگرانی از سلامت این مواد غذایی باشد. ما در وردیج تمام تلاش خود را کرده ایم تا محصولی که به دست شما مصرف کننده گرامی می رسد از هر لحاظ با کیفیت بوده و طعم دلپذیر آن گرمی سفره شما را دو چندان کند. فراموش نکنید که محصولات ما را با لبخند نوش جان کنید.


محصولات غذایی وردیج