آرد سوخاری ساده وردیج همان نان خشکی است که پودر شده و معمولا در فرآیندی با یکسری سبزیجات معطر یا ادویههای ترکیب میشود. برای تهیه پودر سوخاری معمولا از نانهای حجیمی مثل باگت یا نان تست استفاده میشود و نان در این روند دوبار تحت فرآیند پخت قرار میگیرد؛ در مرحله اول پخت نان که به صورت عادی انجام میشود و در مرحله دوم با حرارت ملایم و به صورت خرد شده، فقط برای این که رطوبت نان کاملا گرفته شود. پودر سوخاری انواع مختلفی مثل ریز و درشت دارد که به نوع آسیاب کردن و الک شدن آن بستگی دارد و همچنین با رعایت نکات بهداشتی و رعایت پروتکل ها و رعایت دستورالعمل های استاندارد و سازمان غذاو دارو تهیه و بسته بندی و عرضه میشود.

طریقه مصرف:
تاریخ انقضاء این محصول ۱۸ ماه پس از تولید است.
ترکیبات محصول : آرد گندم، خمیرمایه، نمک، آب
شماره سیب سلامت: 2-56/1328
پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت : 56/266
موارد مصرف: مرغ ، ماهی ، میگو ، شنیسل ، قارچ، برگر شامی و...
شرایط نگهداری: دمای ۲۵ درجه سانتی گراد و رطوبت استاندارد، و در جای خشک وخنک و دور از نور خورشید نگهداری شود.

سه قاشق غذاخوری پودر سوخاری
نشانها و مجوزها

نظرات برخی از مشتریان
"در مدتی که از تولیدات این مجموعه استفاده میکنم شاهد هستم که تلاش زیادی در این مدت انجام شده است و من واقعاً دوست دارم از همه پرسنل این شرکت بخاطر تلاشهایشان تشکر کنم. یکی از مهمترین جنبه های آن اعتمای است که به کیفیت آنها دارم. خدمات حرفه ای بسیار سریع و با کیفیت بالا. "
علی مددی-مدیرعامل ترانه گروپ
"این محصول در نوع خود کم نظیر بوده و از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است. همینطور خرید این محصول به دلیل دارا بودن کادر فروش مجرب این شرکت، خریدی دلچسب بوده و این مجموعه به تمام تعهدات خود به خوبی عمل می کند که این اعتماد خریدار را جلب میکند"
وحید ترابی-مدیراداری کاورسازان ایران
"سالم بودن در کنار کیفیت مطلوب و بسته بندی شیک مرا جذب خود کرد. و حالا که مشتری وفادار این برند شده ام از تجربه استفاده از این برند کاملا راضی هستم و به اطرافیانم پیشنهاد میکنم. چون از این برند و محصولات خوبش کاملا مطمئنم"
محمدرضا کرمی-مدیرفروش تک استایل